Выбор вейкборда твинтип

ExtremeForum

Administrator
Коллеги, подскажите новичку с выбором вейка. Вес 95. Только начал в этом сезоне на прокатных.
Мечусь между mday space 142 и mday park 146.
Так-то катаю на кайте со 142 ростовкой.
142 мало для такого веса. Если в приоритете джиб я бы брал что-то 155-160, если флэт то 150-155. Про Мдэй не знаю ничего, вообще длина важный параметр, но есть еще куча нюансов, в идеале попробовать разные доски.
Джиб как раз на последнем месте. Хочется подразучить трюки на флете, чтобы потом перенести под кайтинг.
А почему такая разница? Я давно гоняю на кайте и мне прям 142 отлично. Специфика вейка отличается?

Тимофей

Active member
142 под ботинки для 95 кг маловата, на мой взгляд, но все мы разные и возможно ваш вариант 142. Я вешу 85кг катаю за кайтом и вейком на доске 145х43, одна доски и туда и туда

Monster

New member
142 под ботинки для 95 кг маловата, на мой взгляд, но все мы разные и возможно ваш вариант 142. Я вешу 85кг катаю за кайтом и вейком на доске 145х43, одна доски и туда и туда
В общем сегодня взяли спейс 142 с авито и отттуда же новые вадатеки.

Тимофей

Active member
Вадатек выглядят круто, я так и не решился брать без примерки, катаю в хиперлайтах

DenNIPO

New member
Обидва вейки - Mday Space 142 і Mday Park 146 - можуть бути відмінними варіантами для вас як початківця. Однак, при виборі важливо врахувати ваш досвід катання, ваші вподобання щодо стилю катання та місцеві умови катання.

Mday Space 142:
- Цей вейк призначений для катання в парках та на водних об'єктах.
- Завдяки своїй короткій довжині та спеціальному профілю він дозволяє легко виконувати трюки та оберти у повітрі.
- Підходить для експериментів зі стилем катання та вивчення нових трюків.

Mday Park 146:
- Цей вейк також призначений для катання в парках та на водних об'єктах, але він має трохи більшу довжину, що може забезпечити більшу стабільність та швидкість.
- Дозволяє більш вільне катання по воді та зручніше виконання великих поворотів.

Зважаючи на вашу ростовку кайту, ви можете звикнути до коротшого вейка, але при цьому важливо також врахувати ваші вподобання та мету використання вейка.

Рекомендую також відвідати магазин або пункт прокату, де ви зможете випробувати обидва вейки та визначити, який з них більше підходить вам за вашими власними відчуттями та перевагами.

Верх